PRESENTADA LA PORTALS 2016

10-02-2016

A l’Ajuntament d’El Bruc, ha tingut lloc aquest mig dia la Presentació Oficial de La Portals 2016. Ha presidit l’acte el Secretari General de l’Esport, el Senyor Gerard Figueras, l’alcalde d’El Bruc, el Senyor Enric Canela, el Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Senyor Xavier Aparicio, l’homenatjat Marino Lejarreta i el President del Club Esportiu Lataca Pepe Cuevas.
 
Ha estat un acte conduit pel periodista Jordi Iturria i entre els nombrosos assistents, cal destacar la presencia d’esportistes com Josep Lluís Laguia, Melcior Mauri, Kiku Soler, Àngel Edo, Jaume Vilamajó, Israel Nuñez, Sandra Santanyes, etc., molts d’ells ja s’han compromès a participar en aquesta propera edició.
 
La Portals no es competitiva, recorren els Portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar i Esparreguera. Es oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta edició farà homenatge Marino Lejarreta. 
 
La Portals 2016 te un acord de col•laboració amb l’Associació de DENT,  malaltia molt minoritària que recull aportacions econòmiques per poder dedicar a la recerca de la malaltia. Un Euro de cada inscrit es donarà a ASDENT.
 
El període d’inscripcions  està obert al web www.laportals.cat.
 
Podreu seguir tota la informació a Twitter @laportals i al Facebook de La Portals.
 
PRESENTADA LA PORTALS 2016