La portals reuneix 1.500 ciclistes al massís de Montserrat

10-04-2016
La Portals ha convertit Collbató en la capital catalana de la BTT en la seva VII edició

Collbató ha acollit per setè any consecutiu La Portals, la marxa ciclista en BTT que recorre els accessos d’entrada a Montserrat en un entorn privilegiat al voltant del massís. Gairebé 1.500 ciclistes han completat l’itinerari de 59 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, on s’ha homenatjat al mític ciclista basc Marino Lejarreta, tant per la seva trajectòria esportiva com per la seva implicació amb La Portals.

Els primers ciclistes a finalitzar la Portals han estat Isra Núñez i Mar Franco que han gaudit d’una prova que en tan sols 6 edicions ha esdevingut una de las rutes clàssiques en BTT per la seva bellesa i la singularitat del paisatge a tocar del massís de Montserrat. La Portals recorre els accessos d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), i els termes municipals de Castellbell i el Vilar i Esparreguera.

La Portals ha estat una marxa solidària i ha donat un euro de cada inscripció a  l’Associació de DENT, que recapta fons per a la investigació d’aquesta malaltia minoritària.

La portals reuneix 1.500 ciclistes al massís de Montserrat