La Portals portarà 1.500 ciclistes a fer la volta al parc natural de Montserrat

06-04-2016
La Portals celebra aquest diumenge la seva setena edició convertida en una de les marxes de BTT més populars de Catalunya

Dissabte hi haurà La Portals solidària de 15 kilòmetres. Un un euro de cada inscripció a La Portals s’ha donat a ASDENT

 

Collbató acollirà diumenge 10 d’abril la VII edició de La Portals on 1.500 ciclistes recorreran els portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar i Esparreguera en una marxa no competitiva. Un total de 1.500 ciclistes gaudiran d’un entorn privilegiat al voltant del massís de Montserrat en un itinerari molt assequible tècnicament, de 59 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, en que es retrà homenatge al mític corredor basc Marino Lejarreta per la seva trajectòria esportiva i implicació amb La Portals.

 

La Portals 2016 també tindrà una vessant social i dissabte 9 d’abril serà el torn de La Portals Solidària amb una pedalada popular de 15 kilòmetrs.  Un euro de cada inscripció de tots els participants a La Portals s’ha donat a l’Associació de DENT, que recapta fons per la investigació d’aquesta malaltia minoritària.

 

Entre els participants més il·lustres cal destacar la presència de ciclistes i exciclistes d’èlit com el mateix Marino Lejarreta, Melcior Mauri o Àngel Edo, Emili Pérez, Jaume Vilamajó, Israel Nuñez, Silvia Rovira, Pepe Recio i Francesc Sala. 

La Portals portarà 1.500 ciclistes a fer la volta al parc natural de Montserrat