JOAQUIM “PURITO” RODRÍGUEZ SERÀ HOMENATJAT A LA PORTALS 2017

13-12-2016

El ciclista català Joaquim “Purito” Rodríguez, que divendres passat va anunciar la seva retirada definitiva com a corredor professional després de 17 temporades, ha accedit a la petició del Club Esportiu Lataca i serà homenatjat a La Portals 2017 el dia 2 d’abril.

La Portals es una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta vuitena edició dedicarà homenatge al que ha estat el millor ciclista català de tota la història Joaquim “Purito” Rodriguez, amb grans victòries en el seu palmarès de les que destaquen tres vegades millor corredor del mon de la classificació UCI WorldTour, pòdium al Giro, Tour i Vuelta, guanyador dues edicions de la Volta a Catalunya, Volta al Pais Vasc, Giro de Lombardia, medalla de plata al campionat del mon a Florència...

La Portals se celebrarà el dia 2 d’abril, tindrà un recorregut de 60 quilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat, així com també Castellbell i el Vilar i Esparreguera.

L'inici i final serà a la pista coberta Martí Gil de Collbató.

Les inscripcions s’obriran a mitjans de gener mitjança el web www.laportals.cat.

Purito Rodríguez ha confirmat la seva assistència a La Portals 2017 i també els habituals exprofessionals Àngel Edo, Marta Vilajosana, Marino Lejarreta, Israel Nuñez, Pepe Recio, Melcior Mauri, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto... i tindrem de ben segur moltes incorporacions que voldran pedalar amb en Joaquim.

JOAQUIM “PURITO” RODRÍGUEZ SERÀ HOMENATJAT A LA PORTALS 2017