Inscripcions obertes per la Portals a peu i la Portals Extrem de Collbató

01-12-2014

L’11 i el 12 d’abril torna La Portals de Montserrat amb més opcions que mai. La marxa collbatonina a peu i en bicicleta permet recórrer tot el perímetre de Montserrat i admirar des de tots els angles la bellesa i la singularitat del massís més màgic de Catalunya. Aquest any a més es retrà homenatge a Domingo Catalán i a Marta Vilajosana com a reconeixement a la seva trajectòria esportiva.

La principal novetat de 2015 serà la celebració de La Portals Extrem, una tercera modalitat que agrupa les dues ja existents i consolidades: La Portals a peu i La Portals en BTT. La Portals Extrem permetrà als més aventurers recórrer el massís tant a peu com en bicicleta amb avantatges respecte les edicions anteriors.

Els programa de La Portals s’iniciarà dissabte 11 d’abril amb La Portals a peu, una marxa no competitiva per fer caminant o corrent i que edició rere edició ha anat augmentant la bellesa del seu recorregut. En aquesta III edició de La Portals a peu es millora el circuit fins a assolir el 60% de corriols, deixant la pista i l’asfalt en un 35% i 5%, al llarg de 48 kilòmetres i 2.000 metres de desnivell postiu. La marxa és assequible a tothom i està molt recomanada a qui es vulgui iniciar a la llarga distància.

La Portals en BTT ha esdevingut una de les pedalades mítiques de Catalunya que cap biker s’hauria de perdre. La volta integral al massís de Montserrat contemplant la façana de la muntanya amb 55 kilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu realment espectaculars que permeten sentir tota l’emoció de la BTT. Les inscripcions per La Portals en BTT s'obriran el 29 de gener.

La Portals Extrem serà la versió més dura de La Portals ja que consistirà en fer dissabte La Portals a peu i diumenge La Portals en BTT. Aquesta nova modalitat s’ha creat a petició dels esportistes extrems que demanaven poder combinar les dues proves i gaudir d’un cap de setmana de màxim esforç. La nova Portals extrem tindrà bonificació en la inscripció (no caldrà inscriure’s a La Portals a peu i en BTT) i atorgarà a tos els qui la finalizin una distinció especial. La inscripció permetrà a més gaudir de preu especial a l’Hotel & Training Center Montserrat.

Inscripcions obertes a ticketoci!

Inscripcions obertes per la Portals a peu i la Portals Extrem de Collbató