Cancel·lació

  • Comunicat Organizació
  • Comunicat Federación Catalana de Ciclisme

LA PORTALS ANULADA PEL COVID19

 

El Covid19 colpeja dues vegades La Portals; el primer cop va ser el 13 de març, quan faltava un mes per celebrar l’esdeveniment, i avui dona una estocada terrible a menys de 48 hores d’iniciar l’esdeveniment. 

 

El Club Esportiu Lataca te tot disposat i a punt per fer l’onzena edició de La Portals – Homenatge a JOSEBA BELOKI, seguint el protocol estrictament marcat pel Procicat: controls de temperatura, termòmetres, formació dels voluntaris, avituallaments específics, sortides amb distàncies, etc., i també estan preparats i fets els mallots dels participants, samarretes, dorsals, llistats, flyers, pancartes, senyalectica, díptics, arc d’arribada, cartelleria, avituallaments, assegurances, relació de voluntaris... en fi, que està tot treballat, comprat i fet, quan de cop el Covid19 ens ha deixat fora de combat. 

 

Des del Club Esportiu Lataca demanem disculpes pel contratemps que suposarà aquesta suspensió a totes i tots els participants, però volem continuar estant al seu costat i aquest dissabte entregarem el welcome pack amb mallot, dorsal i altres obsequis, per tal d’encoratjar-los a seguir apostant per La Portals 2021. 

 

La nostra organització comptant amb els incombustibles voluntaris, s’han adaptat ràpidament i seguint una vegada més amb les mesures de no aglutinar moltes persones de cop, farà l’entrega de dorsals aquest dissabte.

 

Desitgem pel be de tothom que es trobi remei aviat per aquest mal son i puguem gaudir molt aviat de nou de La Portals i tot el seu territori.

 

Salut i Portals!! 

 

Com sabreu, aquest migdia el Govern de la Generalitat ha anunciat una sèrie de restriccions per mirar de contenir l’avanç del Covid19 a casa nostra. Entre les mesures anunciades, hi ha la de la suspensió de totes les activitats esportives federades per un període de 15 dies a comptar, sempre que ho aprovi el TSJC, des del proper dijous dia 15/10 a la mitjanit. Desgraciadament, això afecta la celebració de la Portals que organitzàveu el proper 18/10. És un contratemps important, amb un marge molt estret i sense temps de reacció, però no hi ha massa alternativa, malauradament. Des de la FCC us volem transmetre els nostres ànims, escalf i suport en aquests moments durs i delicats.

 

Per qualsevol cosa, restem a la vostra disposició.

 

Salutacions,

 

Junta de la FCC