Presentació

La Portals es l’esdeveniment de referència a la muntanya Sagrada de Catalunya, la muntanya de Montserrat, un cap de setmana de btt per a esportistes d’elit, populars i per a les famílies.

El cap de setmana 7 i 8 d’abril el dedicarem a la Btt, realitzant dissabte La Portals Solidaria i diumenge La Portals Btt.

La Portals Solidaria es una pedalada pels més joves i per tots i totes aquells i aquelles que vulguin estar presents en La Portals però que no vulguin l’exigència de La Portals Btt. El recorregut tindrà una distancia de 15 quilòmetres.

La Portals Solidaria, te un valor afegit i es que del import de la inscripció es destinarà 1€ a ASDENT. Així ha estat des de la primera edició, l’any 2010.

La Portals Btt gaudeix de molts privilegis, recorregut espectacular, des d’un punt de vista esportiu, turístic, cultural i saludable. Serà la 9a edició d'una pedalada tècnicament molt assequible, no hi ha trialeres i el 90% del recorregut passa per pistes i camins, i un 10% d’asfalt. De tota manera, s’ha de tenir en compte que s’ha de pedalar 55 quilòmetres i superar un desnivell positiu de 1.400 metres.

El segon diumenge d’abril, es reuniran al territori més de 4.000 persones entre participants, famílies, participants a la solidaria, voluntaris, col·laboradors, mitjans de comunicació, etc.