Presentació

La Portals és l’esdeveniment de referència a la muntanya Sagrada de Catalunya, la muntanya de Montserrat, un cap de setmana de btt per a esportistes d’elit, populars i per a les famílies.
 
El cap de setmana 1 i 2 d’abril el dedicarem a la BTT, realitzant dissabte La Portals Solidària i diumenge La Portals BTT.
La Portals Solidaria es una pedalada pels més joves i per tots i totes aquells i aquelles que vulguin estar presents en La Portals però que no vulguin l’exigència de La Portals Btt. El recorregut tindrà una distancia de 12 quilòmetres. 
 
La Portals, te una vessant solidaria i aquest any destina 1€ de la inscripció a ASDENT.
 
La Portals BTT gaudeix de molts privilegis, recorregut espectacular, des d’un punt de vista esportiu, turístic, cultural i saludable. Serà la 8a edició d'una pedalada tècnicament molt assequible, no hi ha trialeres i el 90% del recorregut passa per pistes i camins, i un 10% d’asfalt. De tota manera, s’ha de tenir en compte que s’ha de pedalar 60 quilòmetres i superar un desnivell positiu de 1.300 metres.
 
El primer cap de setmana d’abril, es reuniran al territori més de 5.000 persones entre participants, famílies, participants a la solidaria, voluntaris, col·laboradors, mitjans de comunicació, etc.